Naadloze vloeren

Steentapijt

Steentapijt zijn losse granulaten ( zandkorrels ) die worden aangekleurd en beschikbaar zijn in 3 groottes. En wordt naadloos geplaatst waarbij de uitzet voegen
dienen gerespecteerd te worden. We kunnen over de bestaande vloer heen plaatsen vooral toepasbaar in renovatie woningen.
steentapijt is ook toepasbaar als wand en trapbekleding. Het is geschikt voor buiten en binnen, hierbij wordt elke keer een technisch advies gegeven door ons en
vervolgens maken wij een offerte op.
Het is een natuurproduct dus ook een goede geleider voor vloerverwarming.
Steentapijt wordt binnen in 3 a 4 fases geplaatst afhankelijk van de afwerking. Buiten wordt steeds in een open structuur geplaatst.

Fase 1 voorbereiding en plaatsing van plinten
Fase 2 plaatsing van steen/marmertapijt open structuur
Fase 3 sealen ( beschermingslaag )
Fase 4 topcoating ( easy to clean )

Marmertapijt

Marmertapijt zijn losse granulaten ( marmer ) die niet worden aangekleurd en van nature zijn in kleur en beschikbaar zijn in 3 groottes. En wordt naadloos geplaatst
waarbij de uitzet voegen dienen gerespecteerd te worden.
Het is geschikt voor buiten en binnen, hierbij wordt elke keer een technisch advies gegeven door ons en vervolgens maken wij een offerte op.
marmertapijt is ook toepasbaar als wand en trapbekleding.
Het is een natuurproduct dus ook een goede geleider voor vloerverwarming.
marmertapijt wordt binnen in 3 a 4 fases geplaatst afhankelijk van de afwerking. Buiten wordt steeds in een open structuur geplaatst.

Fase 1 voorbereiding en plaatsing van plinten
Fase 2 plaatsing van steen/marmertapijt open structuur
Fase 3 sealen ( beschermingslaag )
Fase 4 topcoating ( easy to Clean )

Gietvloer

Gietvloeren van polyurethaan zijn in tegenstelling tot Epoxy speciaal ontwikkeld om gebruikt te worden als vloerbedekking in privé woningen. Zo zal deze vloer niet gaan scheuren en is de kans op krasvorming een stuk geringer dan bij epoxy, beton of hout. Een polyurethaan gietvloer is slechts 3 tot 5 millimeter dik en kan daarom ook worden toegepast als renovatievloer. Polyurethaan is namelijk licht elastisch, voelt zachter aan dan epoxy en kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Een gietvoer van polyurethaan is vloeistofdicht, kan zeer makkelijk gereinigd worden met een stofzuiger en een dweil. Het ontbreken van naden en voegen is daarbij natuurlijk ideaal. Alleen al om deze reden kiezen veel mensen voor een gietvloer. Er zijn nogal wat verschillen in samenstellingen tussen de diverse kunstharsgebonden gietvloeren, laat je dus altijd goed informeren over de specifieke eigenschappen. Het kleurengamma van gietvloer is oneindig deze kan aangekleurd worden in alle ral kleuren, de vloer wordt geplaatst in verschillende lagen en wordt afgewerkt naar de wens van de klant.

Betonlook

Betonlook is niet meer weg te denken in interieurs van vandaag, met een goede reden. Omwille zijn makkelijke onderhoud en naadloze verwerking is
deze uiterst geschikt in badkamers, vloeren en zelfs op trappen. Wij bieden twee verschillende merken aan aqua sensa en coprox.
Betonlook wordt ook aangebracht in verschillende lagen en komen we op een dikte tussen de 4 a 8 mm afhankelijk van de ondergrond.
Voor een correct technisch advies en offerte komen wij geheel vrijblijvend ter plaatse langs.

Terradec

Wij zijn erkende gecertificeerde plaatsers van het waterdoorlatende systeem terradec.
www.terradec.com

Wil jij ook een naadloze, exclusieve vloer?